< Zoek opnieuw < Terug


Dit is de 15.378.487e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.

Omschrijving Gegevens

Albert Eckart Bosman
ID
1208
Datum toegevoegd
12-3-2009
Soort foto
Portretfoto
Foto
Omschrijving
Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De envelop waar het glasnegatief in zat is helaas niet meer aanwezig. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Nu hebben we dus geen idee wie dit is. Kunt u helpen?

Update 26-8-2010: We kregen bericht van de persoon die op deze afbeelding afgebeeld staat! Dhr. Albert Eckart Bosman. Hij erkende tevens op twee andere foto's zijn zus en zijn moeder.
Albert Eckart Bosman is geboren op 14 april 1935 in Zaandam, zoon van Albert Ernst Bosman en Marthe Else Margarethe Specovius. Albert trouwde met Anna Sophia Hendrika Dieperink. Anna is geboren op 15 maart 1932 in Bussum, dochter van Herman Bernard Dieperink en Hendrika Schot.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. U zult begrijpen dat dit glasnegatief naar dhr. Albert Eckart Bosman opgestuurd zal worden.
Datering
ca. 1945
Bron
Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf
N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd
Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.
Reacties
Deel deze informatie

Op de foto ziet u:

Nr Naam Opmerking Geboren Overleden  
1
Albert Eckart Bosman
14-04-1935

Bericht van: Bericht
Henk van Zuidam

4-5-2014 08:12
Heel vaag staat mij bij dat Albert Eckart Bosman woonde in de Boswachters Woning van Kasteel Groeneveld, resp zijn vader Boswachter was van Staatbosbeheer en hij meeliep naar school met ons groepje over de Heemstralaan naar het dorp waar de scholen waren Verder dat ik bij hen thuis was toen we samen door het ijs zakte bij het water van het Kasteel ,geen idee welke datum maar het Kasteel was totaal leeg en speelde soms daarin Hoop dat het juist is . Groet van Henk

Hieronder kunt u uw mededelingen kwijt zoals aanvullingen en correcties.
Dit bericht wordt direct zichtbaar op deze pagina.
Let op: wees beleefd, kwets geen familie of nabestaanden van de afgebeelde personen.
Wij behouden ons het recht voor om berichten zonder opgaaf van reden te verwijderen.

Laat uw bericht achter
Naam: *
Emailadres:
Homepage:
Uw bericht: *
Vul hiernaast onderstaande code in:
(* = Verplicht veld)