Dit is de 36.888.175e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1236 geplaatst op 14-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Zuster De Bie

Klik hier voor een vergroting van deze foto
Klik hier om een mooie fotoafdruk te bestellen

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Brie de Zuster." De achternaam luidt dus waarschijnlijk De Brie, en wellicht was ze verpleegster in Baarn. Wie kan ons meer vertellen?

Update 11-7-2009: Mevr. A.W. van de Steeg-Jansen, Baarn informeerde ons dat de naam van deze dame niet De Brie luidt, maar De Bie. Zij was inderdaad verpleegster aan het ziekenhuis aan de Torenlaan in Baarn. Verdere gegevens over haar ontbreken nog.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Nn de Bie