Dit is de 35.425.593e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1243 geplaatst op 14-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Kalff Eijsendijk bruidspaar

Klik hier voor een vergroting van deze foto
Klik hier om een mooie fotoafdruk te bestellen

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Kalff Eijsendijk bruidspaar.". Waarschijnlijk dus het bruidpaar Dhr. Kalff en Mevr. Eijsendijk. Wie kan ons meer vertellen? Zie ook foto 1242 en 1244.

Update 11-7-2009: Mevr. A.W. van de Steeg-Jansen uit Baarn vertelde ons dat de familie Eijsendijk een winkel aan de Nieuwstraat 38 in Baarn had: Churchill Sigaren en Sigaretten magazijn. Uit het adresboek vernemen we dat op dat adres ook Dhr. E.J.A.J. Kalff, musicus, woonde. Waarschijnlijk is dat de bruidegom. Meer gegevens ontbreken op dit moment nog.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. E.J.A.J. Kalff
2. Nn Eijsendijk