Dit is de 25.778.322e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1250 geplaatst op 15-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Bets Marks

Klik hier voor een vergroting van deze foto
Klik hier om een mooie fotoafdruk te bestellen

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Klaarwater Mevr.". We mogen dus denk ik aannemen dat dit mevrouw Van Klaarwater is. Mogelijk is Klaarwater niet haar meisjes naam, maar de naam van haar echtgenoot.. Verder hebben we geen informatie. Wie kan ons meer vertellen?

Update 11-7-2009: Mevr. A.W. van de Steeg-Jansen herkende deze mevrouw. Van Klaarwater is inderdaad niet haar meisjesnaam. Dit is Bets Marks, echtgenote van J.W. (Jan) van Klaarwater. Jan van Klaarwater was brievenbesteller. Het gezin woonde aan de Oosterstraat in Baarn op nummer 52. Uit het huwelijk werd zoon Jan van Klaarwater geboren.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Bets Marks