Dit is de 27.057.143e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 2761 geplaatst op 9-10-2011 in de catagorie portretfoto.

Onbekende dame

Klik hier voor een vergroting van deze foto
Klik hier om een mooie fotoafdruk te bestellen

Helaas weten we niet wie op deze foto staat. Aanvankelijk dachten we dat het de echtgenote van Simon Hermann Heinrich Garnjobst zou kunnen zijn, maar dat is niet waarschijnlijk. Op foto 2754 in onze beeldbank ziet u een onbekende heer. Die foto komt uit dezelfde collectie en is gemaakt door dezelfde fotograaf. Vermoedelijk is die heer de echtgenoot van deze dame. Dat houdt dan wel in dat het niet om de echtgenote van Simon Hermann Heinrich Garnjobst kan gaan, want die is in 1888 overleden. Atelier Herz, die de foto maakte, werd gedreven door Sophia Herz in Amsterdam. Op de foto staat dat het atelier aan de Prinsengracht 396 in Amsterdam gevestigd was. De fotostudio zat daar vanaf 1902, dus na het overlijden van S.H.H. Garnjobst. Daarvoor zaten ze aan de Herengracht.

We zijn heel erg benieuwd of iemand ons kan zeggen wie op deze foto staat. Mogelijk is het een afstammeling van Simon Hermann Heinrich Garnjobst.

Datering van de afbeelding: Na 1901
Bron: Mevr. M. Duister-Van de Meent, Baarn
Fotograaf: Atelier Herz, Prinstengracht 458 b/d Leidschestraat, Amsterdam
Gevraagd: Meer van dit soort foto's van oude portretfoto's van Eemlanders.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Onbekend